Woodward

  • Woodward 5466-316 505de Rev F Analog Combo Module

    Woodward 5466-316 505de Rev F Analog Combo Module

    Parameter produk:
    5466-316
    505E (Warisan)
    LVDC, ékstraksi / pangakuan, standar
    Panel hareup masang pangguna generasi kadua gubernur uap digital anu tiasa dikonfigurasi pikeun ékstraksi sareng kontrol pangakuan kalayan 24 Vdc input kakuatan, dipeunteun pikeun Kelas 1, Div 2 lokasi standar. Tingkatkeun ayeuna ka generasi salajengna 505XT ngagantian.

  • WOODWARD 9907-167 505E Digital Governer Steam

    WOODWARD 9907-167 505E Digital Governer Steam

    Parameter produk:
    9907-167
    505E (Warisan)
    LVDC, ékstraksi / pangakuan, standar
    Panel hareup masang pangguna generasi kadua gubernur uap digital anu tiasa dikonfigurasi pikeun ékstraksi sareng kontrol pangakuan kalayan 24 Vdc input kakuatan, dipeunteun pikeun Kelas 1, Div 2 lokasi standar. Tingkatkeun ayeuna ka generasi salajengna 505XT ngagantian.

  • WOODWARD 9907-167  New In Stock

    WOODWARD 9907-167 Anyar Dina Saham

    Parameter produk:
    9907-167
    505E (Warisan)
    LVDC, ékstraksi / pangakuan, standar
    Panel hareup masang pangguna generasi kadua gubernur uap digital anu tiasa dikonfigurasi pikeun ékstraksi sareng kontrol pangakuan kalayan 24 Vdc input kakuatan, dipeunteun pikeun Kelas 1, Div 2 lokasi standar. Tingkatkeun ayeuna ka generasi salajengna 505XT ngagantian.