VIP

Standar palanggan VIP

Hatur nuhun pisan kana kapercayaan sareng dukungan anjeun ka perusahaan kami, sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa janten palanggan VIP perusahaan kami. Pikeun palanggan VIP, urang ngaraosan kauntungan sapertos kieu:
1. Balikeun deui pameseran produk perusahaan kami, sareng nikmati diskon 5% tambihan dumasar transaksi.
2. Penjualan langkung ti 30,000, Tèh Cina salaku kado
3. Pijat gratis bakal dipasihkeun pikeun penjualan langkung ti 50.000
4. Ku cara analogi, upami jumlah penjualan langkung ageung, urang bakal nyaluyukeun pakait sareng hadiah.