Warta

Rockwell International kéngingkeun Allen Bradley

Rockwell negeskeun yén Rockwell, kantor pusatna di Milwaukee, Wisconsin, mangrupikeun perusahaan multinasional otomatisasi industri yuswa saabad. Kamekaran perusahaan dina persaingan kejem sapertos kitu parantos ngahontal hasil anu hébat, anu ngabuktikeun kakuatan kuat, vitalitas, sareng kamampuan pengamatan anu kuat pikeun pasar, adaptasi sareng budaya perusahaan anu jero.

 Sejarah ringkes pangwangunan

Mimitina, di 1903, Lynde Bradley sareng Dr Stanton Allen nganggo inpéstasi awal $ 1.000 pikeun ngadegkeun Perusahaan Rheostat Komprési. Dina taun 1904, pengawal crane munggaran perusahaan kalayan nami mérek Allen-Bradley dikirim ka paméran St. Louis di 1904 pikeun ilubiung dina tampilan éta, sareng produk resmi Rockwell kaluar. Dina taun 1909, perusahaan sacara resmi ngagentos nami janten Allen-Bradley Corporation sareng ngalih ka Milwaukee. Dr. Allen janten présidén, Lynde Bradley janten wakil présidén sareng pimpinan perwira kauangan, sareng Bradley ogé janten sékrétaris-jénderal sareng lulugu perwira eksekutif. Nalika Allen-Bradley nyetél kantor penjualan di New York pikeun anu munggaran, sareng produk énggal anu langkung kuat diluncurkeun, penjualan perusahaan melonjak taun ka taun, khususna "bradleystat" rheostat anu dianggo dina panel kontrol otomotif sareng panel radio. Pujian sareng penjualan panas ngagaduhan peran penting pikeun perusahaan.

newsimg (2)

Sejarah pangwangunan

sajarah parusahaan
1903: Tanggal 12 Désémber, Linde-Bradley sareng Stanton Allen ngadirikeun Perusahaan Kompresi Varistor sareng mimiti ngahasilkeun produk AB. Di 1909 éta diganti nami Allen Bradley Company.

1904: Pasangan pengendali bango anu munggaran (jinis kontroler A-10) kana produksi dina jumlah anu seueur dikirimkeun ka St. Louis World Expo pikeun ilubiung. Salajengna, perusahaan nampi urutan ageung heula pikeun -13 pengendali bango, hargana $ 1.000.

1917: Allen-Bradley ngagaduhan 150 padamel sareng lini produksi na kalebet starter sareng saklar otomatis, pemutus sirkuit, relay sareng alat-alat listrik sanés. Paréntah pamaréntahan nalika Perang Dunya Kahiji ngajantenkeun penjualan perusahaan dugi ka jangkung luhur.

1918: Julia Bolinsky janten padamel awéwé munggaran di pabrik Allen Bradley.

Taun 1920an: Tanggal 11 Agustus, konperénsi penjualan AB munggaran diayakeun di Milwaukee. Tanggal 14 Agustus, acara pagawé anu munggaran diayakeun ku perusahaan diayakeun di Milwaukee Grant Park.

1924: Logo oktagonal janten mérek dagang perusahaan. Teras, kualitas kecap ukiran dina logo. Fokus kana kualitas parantos janten DNA perusahaan anu parantos berabad-abad.

1932: Déprési ékonomi global parantos mangaruhan pangaruh kana perusahaan. Dina raraga meringankeun krisis, perusahaan ngaluncurkeun proyek khusus pikeun ngimbangan karyawan pikeun gajih anu leungit ku saham. Proyék ieu parantos dilaksanakeun sataun. Tungtungna, Alan Bradley mésér deui sadaya saham kalayan 6% bunga.

Dina 1937: Kegiatan R&D anu muncul di awal taun 1930-an ngahasilkeun seueur téknologi inovatif sareng produk, anu pangpentingna nyaéta starter coil spiral anu muncul dina 1934 sareng résistor thermoplastic anu muncul dina 1935. Ku 1937, jumlah pagawé Allen Bradley parantos dugi ka tingkat pre-resesi, sareng penjualan ngahontal rékor $ 4 juta.

newsimg (3)

Dina 1943: Salila Perang Dunya Kadua, karyawan perusahaan aktip ngadukung perang anti fasis, acara sumbangan getih sukarela sadidinten perusahaan nembongan, sareng aktip ilubiung dina Palang Merah sareng latihan militér awéwé.

1954: Tim band dan paduan suara Allen Bradley gancang tuwuh janten grup pagelaran profesional. Salaku tambahan pikeun repertoar sapertos konsér dahar beurang di markas Milwaukee, orkestra ogé tampil pikeun seueur perusahaan sareng komunitas. Dina 1954, kalayan dukungan ti présidén waktos éta Fred Loock, orkestra ngamimitian tur ramah kahijina pikeun Amérika Serikat sareng Kanada. Sadayana 12 pagelaran sapertos kitu dilakukeun.

1962: Tanggal 31 Oktober, Harry Bradley mencét saklar dina jam luhur Gedong Allen Bradley dina konstruksi.

1964: Wangunan Allen Bradley anu kawéntar réngsé sareng janten kantor sareng pusat panilitian anyar perusahaan.

1969: Allen Bradley ngalegaan kapasitas produksi na di luar Amérika Kalér, sareng pangkalan produksi Éropa anu munggaran, Allen Bradley UK Ltd., réngsé di Bletchley, Inggris (teras diganti nami Milton Keynes).

1972: Tanggal 3 Maret Allen-Bradley mimiti aub dina bisnis inverter ngalangkungan akuisisi.

dina taun 1980: Allen Bradley angkat internasional. Ku taun 1985, penjualan pasar internasional nyumbang 20% ​​tina pendapatan penjualan perusahaan.

1985: Rockwell Internasional kéngingkeun Allen Bradley.

1988: Rockwell Automation ngadegkeun éntitas munggaran di Cina, Allen Bradley (Xiamen) Co., Ltd.

taun 1995
Rockwell International kéngingkeun Perusahaan Éléktrik Ryan. Kombinasi Allen Bradley sareng Ryan Electric ngajantenkeun Rockwell Automation anu énggal didamel janten perusahaan terkemuka dina bidang otomatisasi pabrik. Perusahaan ogé kéngingkeun jurusan parangkat lunak otomatisasi ICOM sareng ngadegkeun Rockwell Software.

Taun 1999: Tempat asal Allen Bradley di Milwaukee, Wisconsin, janten kantor pusat Rockwell International.

Taun 2001: Rockwell International Inc. misah ti Rockwell Collins sareng ngagentos nami janten Rockwell Automation. Éta dirojong ku mérek terkenal dunya-Allen Bradley, Ryan Electric, Dodge sareng Rockwell Software salaku perusahaan publik mandiri.

Taun 2003: Rockwell Automation, anu ngagaduhan langkung ti 450 cabang di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, bakal teras ngusahakeun upaya pikeun janten panyadia solusi kakuatan, kontrol sareng inpormasi anu paling berharga pikeun konsumén.

taun 2004: Tumuwuh bisnis Rockwell Automation di 2004 nunjukkeun kamekaran dua digit, nandaan yén salaku ahli otomatisasi industri kelas dunya, éta ngagaduhan peran penting dina pamekaran pasar industri Cina
-Nanjing sareng cabang Qingdao didirikeun
-Keith Northbush ngadatangan Cina pikeun kahiji kalina salaku CEO

Taun 2005: 
Tumuwuh bisnis-kontinyu dina 2 angka
-Grobally ngaleupaskeun gambar mérek anyar: “Dangukeun. Pikirkeun. Béréskeun ”(Dangukeun, cinta, sareng kerja keras)
-Dirikeun cabang di Chengdu, kota ageung di belah kidul-kulon, nandakeun investasi anu teras-terasan di Cina sareng langkah bakti ka diri pikeun ngembangkeun Cina Kidul Kidul.

Taun 2006: 
-Cabang Zhengzhou didirikeun
-Cabang Harbin didirikeun
-Lebih ti 1.000 pagawé di Cina
-Ngadeg kantor pusat global pikeun bisnis switch kontrol industri di Shanghai, nyirian strategi pasar anu dipusatan ku pelanggan

Taun 2007: 
-Bapa. Ou Ruitao ngajabat salaku umum manajer Cina, mingpin tim Cina pikeun ngamajukeun kamekaran Cina
-Hangzhou, Jinan, sareng kantor cabang Tianjin didirikeun
-Rockwell Automation Control Integrasi (Shanghai) Co., Ltd. dibuka

Taun 2008: 
-Rockwell Automation parantos ngadegkeun 25 organisasi penjualan sareng operasi di Cina (kalebet Hong Kong sareng Taiwan), sareng langkung ti 1.500 anggota tim anu ngalayanan pasar Cina.
-Rockwell Automation (China) Co., Ltd. didirikan sacara resmi


Pos waktos: Mei-08-2021