Warta

Turbin gas ge 9ha.02 suksés dioperasikeun komérsial pikeun pertama kalina dina trek pembangkit listrik 4A di Malaysia

Pembangkit listrik SPG 1,440MW gabungan siklus Track 4A di Malaysia hasil dina operasi komersil. Ieu mangrupikeun pembangkit listrik siklus gabungan 9HA.02 anu munggaran di dunya anu tiasa dianggo.

GE nyayogikeun pembangkit listrik sareng tingkat énergi HA tingkat turnkey gabungan sareng fasilitas pembangkit listrik ngalangkungan siklus hirup aset-asetna, kalebet peralatan pembangkit listrik, solusi digital sareng perjanjian jasa.

Kalayan téknologi turbin gas kelas GE GE-kelas unggulan industri, kapasitas pembangkit listrik Track pembangkit listrik Track 4A tiasa nyumponan kabutuhan listrik sakitar 3 juta rumah tangga Malaysia.

imgnews (1)

Malaysia, Johor-24 Pébruari 2021, General Electric (anu disebatkeun "GE"), CTCI Zhongding sareng Southern Power Sdn Bhd (anu disebatkeun "SPG") babarengan ngumumkeun yén tempatna aya di Pasir Gudang, Johor, Malaysia Pembangkit listrik SPG Track 4A hasil dina operasi komersial ayeuna. Pembangkit listrik gabungan-siklus 1,440MW gabungan-siklus ieu mangrupikeun pembangkit listrik gabungan-siklus gas-seuneu GE 9HA.02 munggaran di dunya pikeun ngahontal operasi komérsial. Hiji turbin uap, hiji generator sareng hiji boiler panas limbah. Salaku tambahan, pembangkit listrik éta parantos nandatanganan perjanjian jasa jangka panjang 21 taun sareng gé. GE bakalan nyayogikeun jasa sareng solusi digital pikeun ngabantosan pembangkit listrik ningkatkeun pisibilitas asetna, reliabiliti sareng kasadiaan. Pembangkit listrik pembangkit listrik Track 4A diarepkeun bakal Masihan paménta listrik sakitar 3 juta rumah tangga Malaysia.

GE bakalan nyayogikeun pembangkit listrik sareng seueur solusi digital, jasa pamutahiran pembangkit listrik, ogé pamariksaan mesin sareng jasa konsultasi téknis pikeun turbin gas 9HA.02. Parangkat lunak manajemén kinerja aset GE Digital's Predix * APM bakal ngawas kinerja sakabéh pembangkit listrik, ngabantosan pembangkit listrik pikeun ningkatkeun pidangan visualisasi, reliabilitas sareng kasadiaanna, bari ngirangan biaya operasional sareng perawatan. Salaku tambahan, alat-alat pembangkit listrik dilengkepan sénsor, sareng Pusat Monitoring sareng Diagnosis (M&D) GE di Kuala Lumpur bakal ngawas sareng nganalisis data anu dikumpulkeun ku sénsor sakitar jam.

"GE rengking kahiji tina total kapasitas dipasang turbin gas di Malaysia, sareng parantos akumulasi pangalaman operasi anu langkung ti 40 taun. Kalayan kaunggulan unikna, ge bakal tetep ngabantosan paménta listrik lokal anu beuki tumuh di Malaysia. ” Présidén GE Gas Power Asia sareng Chief Executive Executive Officer Ramesh Singaram nyarios. "Dina waktos ayeuna turbin gas GE 9HA.02 hasil ngahontal operasi komérsial munggaran di dunya di Malaysia, nyirian pencapaian tonggak tonggong pikeun unit kelas HA. Kalayan téknologi, jasa sareng solusi digital pang anyarna, GE bakalan nyayogikeun Malaysia langkung reliabiliti. , Jasa pembangkit listrik tenaga-gas fléksibel. ”

Perkawis Generasi Tenaga Gas ge

imgnews (2)

GE Gas Power mangrupikeun pamimpin dina industri kakuatan global, nyayogikeun solusi téknologi ranté nilai lengkep sareng jasa ti generasi kakuatan dugi ka konsumsi, sareng téknologi konci kelas dunya: turbin gas, generator, manufaktur aditif, pembangkit listrik hibrid, solusi sistem kontrol, Layanan sareng leyuran pepelakan. Kami gaduh kapasitas terpasang di dunya anu ageung turbin gas, kalayan langkung ti 600 juta jam operasi. Pembangkit listrik gas ge terus berinovasi sareng damel sareng konsumén pikeun ngembangkeun téknologi énergi kahareup pikeun ningkatkeun jaringan pembangkit listrik tempat jalma hirup.


Pos waktos: Mei-08-2021