Bently Nevada 125720-01 Modél Kaluaran Relay

Bently Nevada 125720-01 Modél Kaluaran Relay

Pamakéan / Aplikasi: Sistem Kontrol Turbin
Merek: Bently
Tipe Pemasangan: Modél
Ngaran Modél / Nomer: 125720-01
Mangsa Garansi: 18 Bulan
Nagara Asal: USA


Detil Produk

Tanda Produk

Ngenalkeun

Sensor Bentley, pamancar Bentley, pamancar Geter Bentley, usik Bentley, usik Geter Bentley, modul Bentley, monitor Bentley

Bently Bently mangrupikeun anggota kulawarga Ge. Bently bangga tina sajarah panjang kapamimpinan sareng inovasi. Anu miheulaan Ge nyaéta perusahaan listrik Edison anu diadegkeun ku Thomas Edison di 1878. Perusahaan Bentley Bently ti Amérika Serikat nyayogikeun sajumlah ageung produk sareng jasa pikeun sababaraha industri sareng ngagaduhan reputasi dunya pikeun kaunggulan, inovasi sareng imajinasi.

IS220PTURH1B-component-the-GE-Mark-VI
Utamana kaayaan ABB, Allen Bradley, GE, Fanuc, Hima, Emerson, Bently, Enterasys, Foxboro, Triconex,
ICS Triplex Rockwell, Motorola, Woodward sareng sadaya jinis mérek industri.

Sapertos:

–ABB Akuray
–ABB Kauntungan OCS
–ABB Kauntungan-800xA
–ABB H & B Ngontras T
–ABB H & B Freelance 2000
–Allen Bradley PLC
–GE Ran aksésoris mesin kartu, PLC
–ICS Triplex Rockwell T8151B / T8461 / T8310
–Triconex / Foxboro: 3625/3721 / 3503E / FBM237 / FBM242
–Emerson: CE3008 / VE3008 / SE3008 / A6120 / A6312
–Motorola: MCP750 / MVME162 / MVME2604 / MVME5100
–Woodward: 9907-164 / 9907-167 / 9905-144 / 9905-018

NO. Merek NO. Merek
IC800SSI107RD2-DE GE IC800SSI228RD2 GE
IC800SSI228RD2 GE IC800SSD216RS1 GE
IS215UCVEM09B GE IS200AEADH4ADA GE
IS200DTAIH1ABB GE IS200DTAIH1ACC GE
IS200DTAOH1ABA GE IS200EGPAG1BCA GE
IS200EPSMG1AEC GE IS200EPSMG1AED GE
IS200HSLAH2ADE GE IS200ISBBG2AAB GE
IS200PDIOH1B GE IS200PMCIH1AAA6BA00 GE
IS200SAMBH1ABA GE IS200SRTDH2ACB GE
IS200STCIH2A GE IS200STCIH6AED GE
IS200TBCIS2CCD GE IS200TDBTH6ACD GE
IS200TPROS1CBB GE IS200TREAH2AED GE
IS200TRLYH1BGF GE IS200TRPAH2AHE GE
IS200TSVCH1A GE IS200TTURH1CFD GE

rth

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami