Saatos-Penjualan Service

30 Dinten Jaminan Uang Deui

Kami hoyong anjeun sapinuhna wareg ku unggal barang anu anjeun mésér ti www.ebuyplc.com. Upami produk kami ngagaduhan masalah kualitas sareng anjeun henteu wareg ku barang anu anjeun mésér, anjeun tiasa ngembalikan barang dina waktos 30 dinten ti tanggal pesen pikeun ngabalikeun duit pinuh tina harga beuli, dikurangan pengiriman, nanganan atanapi biaya anu sanés.

Jaminan Uang Balik 30-dinten Kami henteu dilarapkeun ka sadaya barang. Ngan ukur barang anu aya dina saham bakal layak pikeun Jaminan Uang Balik 30-Day.

Produkna kedah dipulangkeun di pabrik aslina anu dikemas dina kaayaan anu saé, kaayaan henteu kapake sareng teu dibuka, sareng sadaya dokumen sareng asesoris pikeun mastikeun kiridit lengkep.

Kawijakan Pangiriman Saul on Return nyaéta yén palanggan tanggel waler pikeun muatan angkutan barang kaluar sareng pangiriman deui sareng nanganan biaya nalika balikkeun produk ka Saul, kalebet produk anu dikembalikan dina Jaminan Uang Balik 30-dinten. 

Kami yakin pisan yén anjeun bakal wareg ku produk anu kami jual sabab 100% produk asli sareng asli. Kami yakin sabab tingkat pengembalian dana urang pisan lemah.

Nanging, kami nawiskeun garansi artos artos anu sanés pikeun industri salami 30 dinten sapinuhna. Upami anjeun henteu lengkep wareg, punten kirimkeun e-mail kasales5@xrjdcs.com.