Tentang Kami

HONG KONG SAUL éléktrik kawatesanan.

Adress: Kamar 609, lantai 6, blok a, 510 Xin'ao Road, Xiang'an District, Xiamen City

Perusahaan kami ahli pikeun mangtaun-taun aktipitas dina sistem impor skala ageung (sistem kontrol anu disebarkeun, pengendali anu tiasa diprogram, sistem kontrol toleran lepat-lepat, sistem robotic) penjualan suku cadang. Merek utami Foxboro, Tricon, Ovation, Motorola, Xycom, ABB, Allen-Bradley, Schneider, Siemens, GE Fanuc, Yaskawa, Woodward sareng sistem otomasi impor suku cadang anu sanésna sareng integrasi sistem perusahaan teknologi tinggi,

Produk utama, suplai unggulan sareng saham anu cekap :

Ménéjer panjualan

Jinny

Tel

+ 86-18250705533 (nomer whatsapp)

Wechat

+ 86-15359273791

● Invensys Foxboro / Triconex: Sistem séri I / A, FBM (input lapangan / modul kaluaran) kadali sekuen, kontrol logika trapezoidal, pangolahan ngelingan kacilakaan, DAC, pamrosésan sinyal input / output, komunikasi data sareng pamrosésan
● Westinghouse / Emerson: Sistem OVASI, sistem WDPF, suku cadang sistem MAX1000.
● Rockwell / Allen-Bradley / ICS: Reliance Ryan, SLC 500/1747/1746, Logix 5000/1756/1789/1794/1760/1788, PLC-5/1771/1785; ICS T8151B / T8311 / T8403 / T9431 jeung saterusna.
● Schneider Modicon: Prosesor sérium kuantum 140, kartu kontrol, modul kakuatan, jst.
● ABB: Robot Suku Cadang Robot Industri DSQC Series, Bailey INFI 90, jsb.
● Bently Nevada: 3500/3300 sistem, Proximitor usik jsb.
● Hima: F8650E / F8652X / F8627X / F8628X / F3236 / F6217 / Z7138 jeung sajabana.
● Honeywell: Sadaya kartu DCS, modul, CPU
● Motorola: MVME 162, MVME 167, MVME1772, MVME177 sareng séri anu sanés.
● XYCOM: I / O, dewan VME sareng prosesor.
● ge: modul, kartu, drive sareng suku cadang sanés.
● Bosch / Rexroth / Indramat: Modul I / O, PLC controller, modul drive sareng sajabina.
● Woodward: SPC klep posisi controller, PEAK150 digital controller.

Catetan: Upami anjeun peryogi, urang tiasa méréskeun bagian cacad anjeun atanapi tukeur. Wilujeng naros! Urang bakal masihan anjeun jasa pangsaéna!