//cdn.globalso.com/ebuyplc/xrj-11.jpg
//cdn.globalso.com/ebuyplc/xrj-12.jpg
//cdn.globalso.com/ebuyplc/xrj-3.jpg

ngeunaanurang

Perusahaan kami ahli pikeun mangtaun-taun aktipitas dina sistem impor skala ageung (sistem kontrol anu disebarkeun, pengendali anu tiasa diprogram, sistem kontrol toleran lepat-lepat, sistem robotic) penjualan suku cadang. Merek utama Foxboro, Tricon, Ovation, Motorola, Xycom, ABB, Allen-Bradley, Schneider, Siemens, GE Fanuc, Yaskawa, Woodward sareng sistem otomasi impor suku cadang anu sanésna sareng integrasi sistem perusahaan teknologi tinggi.

maca deui
indeximg

PRODUK TERBARU KAMI

panasproduk

wartosinpormasi

maca deui